Ipocrizia bădălăilor PSD-iști | Iată cum se ispăsește o pedeapsă după ce jignești cu ură românii din diaspora!

După ce urina pe diaspora, pe ritmuri de manele, cu câteva zile în urmă, senatorul PSD, Niculae Bădălă, din Giurgiu, le făcea prostituate pe româncele din străinătate. Pesediștii, așa cum sunt ei, au simțit că sentaorul ghiolban a sărit calul și s-au dezis de el. Nu toți, doar câția. Noul președinte al partidului, interimarul, Marcel Ciolacu, l-a înfierat și pedespit. Iată cum!

Senatorul Niculae Bădălău a petrecut alături de prieteni şi familie, cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani. Acesta a publicat pe Facebook zeci de la fotografii de la eveniment, inclusiv alături de Marcel Ciolacu şi Marian Mina, preşedintele CJ Giurgiu, cel care i-a luat locul în conducerea centrală a PSD.

„Ce poate fi mai frumos la ceas aniversar, decât sa fii înconjurat de familie și de prietenii de o viață? Vă mulțumesc din inima tuturor pentru prezență și pentru urări și îmi doresc să rămânem o mare familie unită în jurul idealurilor social-democrate, pentru români și pentru România!”, scrie Bădălău pe Facebook.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

De asemenea, mai mulți lideri social-democrați au reacționat pe rețelele sociale și s-au delimitat de declarația liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Ce poate fi mai frumos la ceas aniversar, decât sa fii înconjurat de familie și de prietenii de o viață?Vă mulțumesc…

Gepostet von Niculae Badalau am Freitag, 6. Dezember 2019

Președintele intermediar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate. Niculae Bădălău nu mai are funcție în cadrul conducerii interimare a PSD. Acesta este liderul PSD Giurgiu, una dintre organizațiile social-democrate care a obținut scoruri bune la alegerile prezidențiale.

One Reply to “Ipocrizia bădălăilor PSD-iști | Iată cum se ispăsește o pedeapsă după ce jignești cu ură românii din diaspora!”

  1. Sa ne pisham si noi pe el de nemernic jegos si imputit si pe tot neamul lui de minoritari calatori cu cortul Praful si pulberea sa se aleaga de el si de tot neamul lui, unul sa nu ramina, sa li se stinga numele !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *