Imagine cutremurătoare. O fată în cărucior, urcată pe braţe pe scări la instanţă, pentru că judecătorii au vrut să vadă în ce stare e

Imagini cutremurătoare pe holurile unei instanțe din România. O adolescentă rănită grav într-un accident auto, imobilizată într-un cărucior, a fost urcată pe brațe pe scările Judecătoriei din Iași. Judecătorii au vrut să se convingă cu ochii lor de starea de sănătate a tinerei, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro.

Apropiații, însă, susțin că dosarul este tergiversat și se va prescrie anul viitor.Fata a rămas paralizată în urmă cu patru ani, în drum spre şcoală, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni.

A stat în comă o lună de zile.

Părinţii susţin că nu a beneficiat de tratament corespunzător pentru recuperare, în timp util, aşa că starea ei de sănătate s-a agravat. În plus, familia reclamă că nu are banii necesari pentru operaţiile şi tratamentele care ar trebui făcute în străinătate.

Procesul penal a început în 2018, întrucât s-au făcut multe expertize.Peste un an, fapta penala de care este acuzat şoferul se va prescrie, aşa că, părinţii sunt disperaţi că s-ar putea să nu li se facă dreptate.

La ultimul termen de judecată, şoferul a adus noi probe, iar procesul s-a amânat pentru jumătatea lunii ianuarie 2020.

Din 2015, Ana Maria Tănasă așteaptă în cărucior să se facă dreptate. Nu se poate mișca. Tocmai din anul 2015, când a…

Publicată de ASOCIATIA pentru PROTECTIE RUTIERA "WORLDSTREET" pe Marţi, 10 decembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *